Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،حجت الاسلام علی انصاری درپنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش که روز شنبه دراستانداری برگزارشد اظهار داشت: امسال با مشارکت حداکثری دانش آموزان در صددیم جشنهای انقلاب باشکوهتر برگزار شود.

وی افزود:تاکید بر مدرسه محوری، اجرای سرود و تئاتر و بازخوانی سرودهای انقلابی در مدارس، اجرای سرود توسط ۱۳۵۷ نفر از دانش آموزان، معرفی امام در جشنواره روح الله و بیان زندگی بنیانگذار جمهوری اسلامی، در قالب داستان، شعر، مقاله، نامه، دست نوشته، اجرای گلبانگ انقلاب با حضور  ۲ هزار دانش آموز، افتتاح چند پروژه آموزشی و نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب از برنامه های پیش بینی شده در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انصاری تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی، ورزشی، فرهنگی و هنری در مدارس، بازگویی ۴۰ حادثه مهم انقلاب و تدوین دستاوردهای انقلاب در حوزه عمرانی، تربیتی و فرهنگی از دیگر برنامه های ویژه چهل سالگی انقلاب در آموزش و پرورش استان قزوین است.

معاون پرورشی آمورش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: در فضاسازی و تبلیغ انقلاب به ملزوماتی نیاز داریم که باکمک شهرداری و دستگاه های اجرایی دیگر می توانیم این فضا را تامین کنیم.

وی بیان کرد: بعد از انقلاب اسلامی بیش از ۶۸۰۰ کلاس درس با ۹۵۰ هزار مترمربع در استان ساخته شده که ۵۰ درصد آن با مشارکت خیرین بوده است.

انصاری یادآورشد: ۱۵ هزار مترمربع از فضاهای ایجاد شده در استان قزوین در مناطق محروم بوده که خیرین در ساخت ۵۰۰ مدرسه مشارکت داشته اند.

وی افزود: با اجرای طرح خیرین تعداد ۶ هزار فرهنگی استان هر ماه از بخشی از حقوقشان را در اجرای طرح های خیرخواهانه هزینه می کنند.

انصاری بیان کرد: همچنین تاکنون بیش از ۴ هزار کلاس درس در استان هوشمند سازی شده و مجموعا ۱۷۰۴ مدرسه ساخته شده که ۱۱۱۷ واحد آن قبل از انقلاب بوده است.

وی همچنین گفت: سرانه فضای ورزشی در استان از شش سانتیمتر در قبل از انقلاب به ۴۶ سانتیمتر در حال حاضر رسیده است.

کد خبر 4517127

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین شورای آموزش و پرورش علی انصاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • پلیس آمریکا دانش‌آموز مسلح را در محوطه مدرسه کشت
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی