Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@11:56:30 GMT

سرودخوانان دانش‌آموز؛ از اجراهای خیابانی تا کمک مؤمنانه+ فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۹۳۲۳

سرودخوانان دانش‌آموز؛ از اجراهای خیابانی تا کمک مؤمنانه+ فیلم و عکس

‍‍‍‍‍‍

گروه‌های سرود دانش‌آموزی این روزها از همیشه فعال‌تر هستند؛ سرودخوانان دانش‌آموز در برنامه‌های مختلفی از اجراهای خیابانی تا رزمایش‌های «کمک مؤمنانه» مشارکت دارند و استقبال خوبی از فعالیت‌های آن‌ها شده است.

خبرگزاری فارس سمنان- معصومه رشیدی: گروه‌های دانش‌آموزی که در طول سال تحصیلی همواره در فعالیت‌های مختلف فرهنگی و هنری فعالیت دارند، بعد از پایان روزهای مدرسه هم بیکار نمی‌نشینند و در برنامه‌ها شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کارهایی که دانش‌آموزان در دوران تحصیل انجام می‌دهند، ایجاد گروه‌های سرود و توجه به فعالیت‌های فرهنگی و هنری مربوط به حوزه موسیقی است.

فعالیت‌های متنوع فرهنگی و هنری مدارس همزمان با تعطیلی مراکز آموزشی از اسفندماه سال گذشته، گرچه به‌صورت حضوری ملغی شده است؛ اما دانش‌آموزان فعالیت‌های مختلفی را در حوزه فرهنگی در فضای مجازی و اجراهای مختلف در برنامه‌های مناسبتی انجام می‌دهند.

به‌نوعی فعالیت‌های فرهنگی، هنری و دانش‌آموزی مدارس و مراکز آموزشی در این روزها که کشورمان با همه‌گیری ویروس کرونا درگیر است، تعطیل نشده و رویکردهای آن تغییر کرده است.

اجرای گروه‌های سرود دانش‌آموزی سمنان؛ پیش از شیوع ویروس کرونا

ایجاد آرامش روانی؛ هدف نخست

شرایط کنونی کشور ایجاب می‌کرد تا فعالیت‌های مختلفی در بخش‌های سرگرمی و تقویت آرامش روانی برای مردم در نظر گرفته شود.

به همین منظور، گروه‌های مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی و فعالان فضای مجازی دست به کار شدند و گروه‌های سرود دانش‌آموزی نیز به همین مناسبت، فعالیت‌های مختلفی را به مرحله اجرا درآوردند که یکی از آن‌ها، حضور در برنامه‌های متعددی بود که به مناسبت همه‌گیری ویروس کرونا در حوزه فضای مجازی، صداوسیما یا رسانه‌های رسمی کشور اجرا می‌شد.

این گروه‌ها تلاش کردند تا فضای موسیقایی باطراوتی را همراه با رعایت موازین مربوط به آن ایجاد کنند و این هدف به‌طور ظریفی به تحقق انجامیده است.

اجرای گروه‌ سرود دانش‌آموزی سمنان؛ پیش از شیوع ویروس کرونا

پخش تولیدات دانش‌آموزی از رسانه‌ها

بسیاری از تولیدات گروه‌های سرود دانش‌آموزی در روزهای گذشته در بخش‌های مختلف صداوسیما و رسانه‌های مجازی و رسمی کشورمان منتشر شده است و بازخوردهای مثبت آن نشان می‌دهد این فعالیت‌ها می‌تواند اثرگذاری قابل‌توجهی بر مخاطبان داشته باشد.

سرودخوانان دانش‌آموز در بخش‌های مختلف در این دوره فعال شدند که یکی از آن‌ها، اجرا در کلیپ‌ها و نماهنگ‌های متفاوتی بود که در حوزه فضای مجازی و توسط گروه‌های هنری و فرهنگی تولید می‌شد.

اجراهای متفاوت دانش‌آموزان با موضوعات مناسبتی در نماهنگ‌هایی که در این روزها تولید شد، نشان می‌دهد این بخش از ظرفیت قابل‌توجهی برای استفاده در سایر ایام سال نیز برخوردار است.

بازخوردهای مثبتی که از مردم و مخاطبان گروه‌های سرود دانش‌آموزی در شبکه‌های اجتماعی پس از تماشای نماهنگ‌های تولیدشده توسط آن‌ها دریافت می‌شود، نشان می‌دهد ظرفیت نوجوانان کشورمان در حوزه فرهنگ و هنر بیش از آنچه تصور می‌شود، است.

اجرای گروه‌ سرود دانش‌آموزی سمنان

اجراهای محله‌ای؛ اقدامی نو

اجراهای محله‌ای و میدانی بخش دیگر کار گروه‌های سرود بود و آن‌ها تلاش کردند تا در مناسبت‌های مختلف به‌ویژه در اعیاد مذهبی همچون نیمه شعبان و ولادت منجی عالم بشریت (عج)، با حضور در محله‌ها، شهرها و روستاهای مختلف با اجراهای زیبای محله‌ای و میدانی خود که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت گرفت، جمعی از مخاطبان و مردم را به میدان تماشا بیاورند.

این گروه‌ها به‌صورت منسجم و برنامه‌ریزی‌شده و با هدایت مربیان خود، با حضور در محله‌ها و به‌صورت میدانی به اجراهای جالبی پرداختند.

آن‌ها تلاش کردند تا بخشی از مفاهیمی را که در گذشته در قالب اجراهای صحنه‌ای به مخاطبان ارائه می‌کردند، به این شکل به عرصه بیاورند و به‌صورت خیابانی و میدانی به مخاطب تقدیم کنند.

اجرای گروه‌ سرود دانش‌آموزی سمنان

اجرا در رزمایش‌های کمک مؤمنانه؛ تلفیق هنر و خیرخواهی

اجرا در برنامه‌های مختلف نظیر رزمایش‌های «کمک مؤمنانه» و فعالیت‌های مختلفی که دستگاه‌های اجرایی و نهادها در دوران کرونا اجرا می‌کردند، بخش دیگری از فعالیت‌های گروه‌های سرود دانش‌آموزی در این دوران بود.

مفاهیم متعددی با موضوعات کمک به همنوع، حفظ و تقویت انسجام و وحدت بین مردم، بسیج آحاد مردم برای کمک به نیازمندان، محرومان و آسیب‌دیدگان از کرونا، اجرای پویش‌های مختلف با موضوعات حمایت از یکدیگر و مضامین انسان‌دوستانه در گروه‌های سرود دانش‌آموزی گنجانده شد.

این اهداف در برنامه‌های مختلف ازجمله رزمایش «همدلی، مواسات و کمک مؤمنانه» به اجرا درآمد و حس نوع‌دوستی و کمک به همنوع را در نیکوکاران، خیران و آحاد مردم خوب کشورمان زنده‌تر از قبل کرد.

اجرای گروه‌ سرود دانش‌آموزی سمنان

برنامه‌های رمضانه؛ خواستار اجراهای دانش‌آموزی

فعالیت‌هایی که در این بخش صورت گرفت، از شبکه‌های مختلف صداوسیما و همچنین رسانه‌های رسمی و فضای مجازی به‌طور گسترده منتشر شد و بازخوردهای مثبتی بین مخاطبان داشت.

اجرا در برنامه‌های رمضانه نیز یکی دیگر از فعالیت‌های گروه‌های سرود دانش‌آموزی در این مدت بود که این روزها شاهد آن هستیم.

فعالیت‌های مختلفی در زمان‌های افطار و سحر و همچنین در طول روز در اجراهای رمضانه صورت می‌گیرد که می‌توان از شبکه‌های صداوسیما، رسانه‌های رسمی و فضای مجازی شاهد آن بود.

اجرای گروه‌‌های سرود دانش‌آموزی سمنان

اجرا در برنامه‌های کودکانه صداوسیما

اجرا در برنامه‌های صداوسیما به‌ویژه برنامه‌های کودکانه یکی دیگر از فعالیت‌های بود که گروه‌های سرود دانش‌آموزی به‌صورت پرحجم به ایفای آن اقدام می‌کنند.

به‌نوعی بخشی از زمان برنامه‌های صداوسیما به فعالیت‌های گروه‌های سرود به‌ویژه گروه‌های سرود دانش‌آموزی اختصاص یافته است تا به این طریق، آرامش روانی و فکری به جامعه بازگردانده شود.

اجرای گروه‌ سرود دانش‌آموزی سمنان

مدارس و نقش مهم شکوفایی استعدادها

به‌هرحال، فعالیت در گروه‌های مدرسه‌ای یکی از جایگاه‌های است که می‌تواند به پرورش خلاقیت و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان، نوجوانان و آینده‌سازان کشورمان کمک بسزایی کند.

از این‌رو، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در این بخش باید از سوی آموزش و پرورش و سازمان دانش‌آموزی جدی‌تر گرفته شود.

حضور و فعالیت در گروه‌های سرود یکی از علاقه‌مندی‌های ویژه دانش‌آموزان در طول دوران تحصیل بوده و به همین خاطر، می‌توان با فعال‌سازی هر چه بیشتر این بخش به شکوفایی استعدادهای نوجوانان در این حوزه و انجام فعالیت‌های موسیقایی باطراوت و بااصالت در این حوزه اقدام کرد.

اجرای گروه‌ سرود دانش‌آموزی سمنان

این ویدئوها را ببینید:

شماری از دانش‌آموزان در گروه سرود «اسوه» ویژه‌برنامه «همسفره» را با موضوع رزمایش «کمک مؤمنانه» اجرا کردند.

کاروان شادی «نسیم انتظار» که به مناسبت نیمه شعبان در سرخه به راه افتاد؛ این کاروان که متشکل از شماری از دانش‌آموزان افغانستانی در گروه سرود «میثاق» بود، به مناسبت میلاد مسعود منجی عالم بشریت (عج) در خیابان‌ها و اماکن مختلف برنامه اجرا کردند.

عکس‌ها: علی ابک- امیرحسین کاشی‌منش- سیدایمان تقوی

انتهای پیام/2568/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی دانش آموزی رزمایش سمنان گروه های سرود دانش آموزی اجرا در برنامه فعالیت های مختلف کمک مؤمنانه دانش آموزان ویروس کرونا فضای مجازی رسانه ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد

علی‌محمد رادمنش گفت: این دوره از تئاتر خیابانی رضوی به محتوا و شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیک‌تر شده و به لحاظ کیفی در آثار اجرایی هم ارتقا داشته‌ایم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی‌محمد رادمنش دبیر سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی با بیان اینکه پیشنهاد غیرمتمرکز برگزار شدن جشنواره امسال بسیار ارزشمند بود، اظهارکرد: در حال حاضر شاهد نتایج بسیار خوب و هدفمند این تصمیم در اجرا‌های عمومی خصوصا در بخش خیابانی هستیم.

وی با بیان اینکه تاکنون چهار نمایش در بخش خیابانی به اجرای عموم رفته، به بازخورد بسیار خوب نمایش "لکه‌های پاک " و استقبال شایان توجه مردمی از این اثر در استان زنجان اشاره کرد.

دبیر سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی با بیان اینکه در این دوره هر گروه شانزده اجرا در استان خودش یا استانی که اثر را به میزبانی پذیرفته است، خواهد داشت به پایان اجرای عموم نمایش دلتنگی به کارگردانی آرزو کریمی زند اشاره کرد و در این رابطه گفت: در برخی سانس‌های این نمایش استقبال خوبی را شاهد بود، اما با توجه به اینکه اطراف محوطه تئاتر شهر در حال بازسازی بوده و حصارکشی شده در برخی زمان‌ها آن استقبالی را که انتظار می‌رفت، نداشت.

وی به اقبال عمومی نمایش وصیت به کارگردانی سید سوران حسینی در استان البرز شهر کرج به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان نیز اشاره و تصریح کرد: این نمایش بازخورد عالی از سوی مخاطبان داشته است به گونه‌ای که حتی مردم برای این اجرا صف می‌کشیدند.

به گفته رادمنش در دوره قبل این جشنواره ۱۴۰ طرح ارسال شده بود، اما امسال ۱۶۹ طرح پذیرفته شده که اعضای انتخاب طرح و ایده نیز از تسلط کافی و وافی در این حوزه برخوردار بودند و تجربه و تحصیلات عالیه در زمینه هنر‌های نمایشی داشتند؛ لذا اشراف این گروه سبب انتخاب آثاری موثر و محتوایی شده است

به تصریح وی، در این دوره از تئاتر خیابانی رضوی به محتوا و شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیک‌تر شده و به لحاظ کیفی در آثار اجرایی هم ارتقا داشته‌ایم.

دبیر سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی با بیان اینکه در دوره قبل تنوع آثار از شکل و شیوه مورد توجه بود، خاطرنشان کرد:اما امسال ما کاملا تنوع اجرایی را در نمایش‌های خیابانی شاهد هستیم یعنی اثر آوانگارد و حتی پررفورمنس داریم و در حقیقت انواعی از نمایش‌های خیابانی تعاملی و مشارکتی را به اجرا‌های عموم برده‌ایم که از منظر محتوایی و شکل اجرا دارای تنوع و نوآوری هستند.

وی در پایان سخنانش ابراز کرد: علاوه بر این تنوع، در آثار امسال شاهد مضامین و داستان‌های واقعی هستیم که هم از امروز ما و هم از دوره‌های تاریخ رضوی برگرفته شده‌اند که کاملا مستند و بر اساس سیره رضوی و شخصیت امام رضا (ع) هستند.

دیگر خبرها

  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل