Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگسرای رسانه به مناسبت فرارسیدن روز دانش‌آموز، ویژه برنامه‌هایی را با عنوان «ما فرزندان ایرانیم» تدارک دیده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، 13 آبان ماه مصادف با روز دانش‌آموز است؛ روزی که به یاد 2 دانش‌آموز که در درگیری با نیروهای گارد شاهنشاهی به شهادت رسیدند، همه ساله گرامی داشته و مراسماتی به همین مناسبت در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهنگسرای رسانه به مناسبت سالروز تسخیر لانه جاسوسی، ویژه برنامه‌هایی متنوعی را در قالب بسته برنامه «فرزندان ایرانیم» برگزار می‌کند. این برنامه‌ها شامل تولید محصولات ویژه فضای مجازی با محوریت گرامیداشت شهدای دانش‌آموز، اجرای گروه سرود دانش‌آموزی در برابر لانه جاسوسی و ... است. در زیر گزارشی از این برنامه‌ها ارائه می‌شود:

اجرای گروه سرود دانش‌آموزی در برابر لانه جاسوسی

اجرای گروه سرود نوجوانان دانش‌آموز در برابر لانه جاسوسی آمریکا مهم‌ترین برنامه فرهنگسرای رسانه به مناسبت گرامیداشت 13 آبان و روز دانش‌آموز است.

در این ویژه برنامه، گروه سرود دانش‌آموزی محبان الحسن با حضور در برابر لانه جاسوسی آمریکا به اجرای سرودهای انقلابی با موضوع 13 آبان می‌پردازد. این برنامه روز 13 آبان ساعت 11 صبح در برابر لانه جاسوسی واقع در خیابان طالقانی برگزار می‌شود.

«شهدای دانش‌آموز و حقوق بشر آمریکایی» سوژه جدیدترین نمایشگاه مجازی رسانگار شد

جدیدترین نمایشگاه‌های مجازی رسانگار با عنوان «شهدای دانش‌آموز و حقوق بشر آمریکایی» به مناسبت فرارسیدن روز دانش‌آموز در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود.

نمایشگاه مجازی رسانگار از سال گذشته راه‌اندازی شده و تاکنون در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی نمایشگاه‌ عکس، نقاشی، خوشنویسی و ... برگزار کرده است. همزمان با روز دانش‌آموز و برای ارج نهادن به مقام دانش‌آموزان شهید، جدیدترین برنامه رسانگار به این افراد اختصاص پیدا کرده است.

در نمایشگاه مجازی «شهدای دانش‌آموز»، جمعی از شهدای دانش‌آموز معرفی شده و اطلاعاتی درباره آنان همراه با عکس منتشر می‌شود.  

تولیدات رسانه‌ای برای شناخت بهتر روز 13 آبان

برنامه دیگر فرهنگسرای رسانه به مناسبت روز دانش‌آموز، تولید محصولات رسانه‌ای جهت معرفی بهتر ابعاد ناگفته 13 آبان و اتفاقات رخ داده در این مناسبت است.

یکی از این تولیدات، اینفوگرافیک «روایت سفارت» نام دارد که جزئیات اتفاقات رخ داده در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی را به زبانی ساده و عامه‌فهم مطرح کرده است.

فرهنگسرای رسانه به این مناسبت تولیدات دیگری نیز دارد که از آن جمله می‌توان به تولید بسته گرافیکی نقش رسانه در ارتقا شناخت دانش آموزان از پیشرفت کشور اشاره کرد. این تولیدات به مرور در صفحه مجازی این مرکز در اینستاگرام و دیگر شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نمایشگاه "مهر محمد (ص)، عرض ارادت هنرمندان به پیامبر اسلام + گزارش تصویری

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یوم الله 13 آبان لانه جاسوسی دانش آموزان یوم الله 13 آبان لانه جاسوسی دانش آموزان فرهنگسرای رسانه به مناسبت برابر لانه جاسوسی شهدای دانش آموز روز دانش آموز گروه سرود 13 آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۱۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم